Komunikaty » Komunikaty publiczne » Ogłoszenie nr 9: Nabór na stanowisko administratora IT Fundacji Biuro Służby Krajowej Anonimowych Alkoholików w Polsce

Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko

administratora IT

Oferujemy:

• Udział w interesujących zadaniach i projektach, możliwość rozwoju zawodowego
  • Odpowiedzialność i samodzielność oraz współdecydowanie z Zarządem w zakresie kierunków rozwoju obszaru IT
  • Szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne
  • Przyjazną atmosferę w pracy
  • Niekorporacyjną kultura pracy – decyzyjność, samodzielność, koleżeńskie relacje wśród pracowników, przyjazna atmosfera
  • Stabilne warunki zatrudnienia w ramach długotrwałej współpracy

Do zadań pracownika należeć będą:

• Administrowanie wewnętrzną siecią komputerową w biurze,
  • Obsługa techniczna sprzętu w biurze,
  • Pomoc pozostałym pracownikom biura w rozwiązywaniu problemów związanych ze sprzętem komputerowym i oprogramowaniem,
  • Pomoc zarządzaniu systemem księgowym i kadrowo-płacowym (archiwizacja, kopie zapasowe, aktualizacja i pomoc w konfiguracji),
  • Monitorowanie oraz pielęgnacja systemów bazodanowych, zasobów WWW, systemów poczty elektronicznej oraz pozostałych,
  • Aktualizacja treści stron internetowych biura,
  • Nadzór nad archiwizacją zasobów Wspólnoty AA powierzonych biuru (dokumentów, zdjęć, multimediów itp.),
  • Pomoc we wdrażaniu nowych rozwiązań oraz aktualizacji i zmianach w rozwiązaniach istniejących we współpracy z zespołami zadaniowymi Wspólnoty AA (w tym innymi ekspertami IT) oraz zewnętrznymi dostawcami,
  • Prowadzenie niezbędnej dokumentacji wszelkich zmian w zakresie ww. czynności.

Od kandydata oczekujemy:

• Minimum dwóch lat doświadczenia przy realizacji zbliżonych obowiązków,
  • Podstawowej znajomości relacyjnych baz danych,
  • Podstawowej znajomości technologii webowych oraz opcji hostingowych,
  • Praktycznej znajomości zagadnień z zakresu protokołów komunikacyjnych, sieci komputerowych oraz globalnej infrastruktury sieciowej,
  • Praktycznej znajomości obsługi systemów operacyjnych (Linux, Windows),
  • Praktycznej znajomości technik automatyzacji zadań administracyjnych (języki skryptowe),
  • Znajomości podstawowych zagadnień z zakresu bezpieczeństwa sieci i systemów komputerowych,
  • Gotowości do nieustannego poszerzania swojej wiedzy i umiejętności zawodowych,
  • Proaktywnego podejścia przy organizacji pracy,
  • Systematycznego i analitycznego podejścia do rozwiązywania problemów technicznych,
  • Podstawowej znajomości języka angielskiego (na poziomie komunikatywnym).

Dodatkowymi atutami będą:

• Znajomość filozofii DevOps,
  • Znajomość współczesnych rozwiązań chmurowych (AWS, Azure lub innych),
  • Znajomość nowoczesnych narzędzi do monitorowania (np. stack ELK),
  • Znajomość zagadnień z zakresu wirtualizacji i kontenerów,
  • Podstawowa znajomość technik programistycznych.

Aktualne CV w języku polskim lub angielskim prosimy przysyłać na elektronicznie na adres e-mail: biuro@aa.org.pl

Rada Fundacji BSK AA w Polsce

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w aplikacji przez Fundację Biuro Służby Krajowej AA w Polsce, z siedzibą w Warszawie, ul. Chmielna 20, na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego, zgodnie z treścią art. 6 ust. 1 lit. a RODO (Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych z dnia 27 kwietnia 2016 r.)”.

Informacja o sposobie przetwarzania danych osobowych

Obowiązek informacyjny

Zgodnie z art. 13 Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

• administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Biuro Służby Krajowej Anonimowych Alkoholików w Polsce, 00-020 Warszawa, ul. Chmielna 20;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, f Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. w celu przeprowadzenia naboru na administratora IT Fundacji Biuro Służby Krajowej Anonimowych Alkoholików w Polsce;
  • Pana/Pani dane osobowe przechowywane będą przez okres realizacji procesu naboru;
  • posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody;
  • ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
  • podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych w zakresie wymaganym przez administratora skutkować może zaniechaniem procesu naboru
  • Pana/Pani dane osobowe nie są przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy;
  • W razie pytań, zachęcamy do kontaktu z naszym Inspektorem Ochrony Danych pod adresem e-mail: iod@aa.org.pl